Nog voor de start van de serieproductie hebben we de eerste puur elektrisch aangedreven sportwagen van Porsche al op reis gestuurd: als model in de schaal 1:10 bezoekt de Taycan de wereld van morgen. Tel Aviv, Boston, Oslo – hier wordt aan de toekomst gewerkt. Net als in Weissach en Zuffenhausen.

continue

Met de Christophorus-app kun je nog dieper in de wereld van Porsche duiken.

Over ons

Met de wereldpremière van de Porsche Taycan begint voor de sportwagenfabrikant uit Zuffenhausen een nieuw tijdperk. Dat weerspiegelt zich natuurlijk ook in Christophorus, een van ’s werelds oudste klantenmagazines, dat al sinds 1952 verschijnt. Wie deze uitgave doorbladert, ziet meteen dat we het tijdschrift in een nieuw jasje hebben gestoken met een verbeterde lay-out en nieuwe inhoudelijke elementen. Populaire rubrieken als Icon en Laptime blijven. Zo ook Garage en 9:11 Love, die pas vanaf nr. 393 weer zullen verschijnen, omdat deze uitgave een themanummer is.

In de toekomst zal elke uitgave gewijd zijn aan een speciaal onderwerp. Mensen en hun passie voor Porsche blijven in het middelpunt van onze wereldwijde verhalen staan, die we vanaf nu vier keer per jaar in drukvorm zullen presenteren. Voor abonnees wordt de prijs van een jaarabonnement dan ook met één uitgave verlaagd. Wie al voor vijf uitgaven heeft betaald, krijgt deze vanzelfsprekend ook. Ons digitale aanbod, dat we nog verder zullen uitbreiden, blijft gratis. Zowel de Christophorus-app als alle content op christophorus.porsche.com is zoals altijd zonder toegangsbeperking beschikbaar. Lof of kritiek? Stuur een e-mail naar christophorus@porsche.de. We horen graag van je.